NUTRILITE™ DOUBLE X™ Náhradní náplň

Velikost: Náhradní náplň na 2 x 31 dní (372 tablet) bez krabičky 

NUTRILITE DOUBLE X je doplněk stravy, který poskytuje vyváženou kombinaci 12 esenciálních vitaminů a 10 esenciálních minerálních látek. Je obohacen o PhytoBlend™, speciální kombinaci 22 rostlinných složek z ovoce, zeleniny a bylin, kterých se Vám mnohdy v každodenní stravě nedostává.

NUTRILITE DOUBLE X Vaší stravě dodává rozmanitost díky rostlinným složkám ze všech pěti barevných skupin: zelené, bílé, žluté, červené i fialové. Každá skupina barev poskytuje cenné živiny. Všechny rostlinné složky pocházejí z udržitelných farem Nutrilite™nebo NutriCert™, které nepoužívají žádné jedovaté chemikálie ani pesticidy. Má se za to, že udržitelné zemědělství přináší silnější, dynamičtější rostliny s vyšší výživovou hodnotou.

V období stresu nebo při změně ročních období poskytuje NUTRILITE DOUBLE X základní živiny, které podporují celkovou fyzickou a duševní pohodu.

Double X je světovou jedničkou v prodeji multivitaminů a multiminerálů s fytonutrienty z pěti barevných skupin fytonutrientů.1

1Zdroj: Zdroj: Euromonitor International Limited; maloobchodní tržby; všechny prodejní kanály, 2017

Jak Vám pomůže

NUTRILITE DOUBLE X je určen k tomu, aby Vám pomohl doplnit veškeré možné nedostatky ve výživě a příjmu fytonutrientů. Díky tomu získáte zpět svou vnitřní rovnováhu, a zvýšíte tak svůj přirozený potenciál.

Výrazně podporuje Váš organismus mnoha různými způsoby:

Fungování mozku: Jód podporuje správné kognitivní funkce. Vitamin B12 přispívá k normálnímu fungování psychologických funkcí.

  • Nervová soustava:Měď přispívá k normálnímu fungování nervové soustavy.
  • Imunitní systém:Vitamin C přispívá ke správnému fungování imunitního systému.
  • Energetický metabolismus:Niacin podporuje správné fungování energetického metabolismu.
  • Léčba zánětlivých reakcí: Kurkumin pomáhá organismu zvládat zánětlivé reakce.
  • Trávicí ústrojí a játra:Vápník podporuje správné fungování trávicích enzymů. Rozmarýn a kurkumin napomáhají správnému fungování jater.
  • Buňky: Vápník sehrává svoji roli v procesu buněčného dělení a buněčné specializace.
  • Oxidační stres:Vitamin E přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem.
  • Fungování srdce: Vitamin B6 podporuje správný metabolismus homocysteinu a thiamin přispívá ke správnému fungování srdce.
  • Dobrý stav kostí: Vitamin D napomáhá k udržování dobrého stavu kostí.
  • Fungování svalstva: Hořčík přispívá ke správnému fungování svalstva.
  • Dobrý stav očí/zraku: Vitamin A podporuje udržení normálního zraku.
  • Pokožka, vlasy a nehty: Biotin přispívá k udržení pokožky a vlasů v dobrém stavu. Vitamin C podporuje správnou tvorbu kolagenu, který je důležitý pro správné fungování pokožky. Selen a zinek přispívají k udržení normálního stavu nehtů.
  • Hormonální rovnováha: Vitamin B6 podporuje regulaci činnosti hormonů a kyselina pantotenová přispívá k normální syntéze a metabolismu steroidních hormonů, vitaminu D a některých neurotransmiterů.

Dále má hlavní význam pestrá a vyvážená strava a zdravý životní styl.

Čím by Vás mohl zaujmout

Lidský organismus je ekosystém, který se neustále snaží udržet vnitřní rovnováhu, aby fungoval optimálním způsobem.

Nejdůležitější roli hraje správná výživa. Vyvážená a rozmanitá strava je klíčem nejen k Vaší aktuální duševní a fyzické kondici, ale také k Vašemu celkovému zdravotnímu stavu do dalších let.

Tři ze čtyř dospělých celosvětově nejedí denní minimální dávku pěti porcí ovoce a zeleniny dle doporučení Světové zdravotnické organizace (WHO)1. A proto i Vy možná potřebujete doplnit svou stravu o živiny a druhotné rostlinné sloučeniny známé jako fytonutrienty.

DOUBLE X obsahuje rostlinné složky a fytonutrienty ze všech pěti barevných skupin:zelené, bílé, žluté, červené i fialové.

NUTRILITE DOUBLE X Vám může pomoci vyřešit potenciální nedostatek vitaminů, minerálních látek a fytonutrientů ve stravě, a tak zajistit, že organismus získá zpět svou vnitřní rovnováhu a umožní Vám zvýšit Váš přirozený potenciál.

1Zdroj: "Global assessment of select phytonutrient intakes by level of fruit and vegetable consumption"; Mary M. Murphy, Leila M. Barraj a Judith H. Spungen; British Journal of Nutrition (2014), 112, 1004-1018.

3 144,00 Kč
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky