Velikost: Náhradní náplň na 2 x 31 dní (372 tablet) bez krabičky
NUTRILITE DOUBLE X je doplněk stravy, který poskytuje vyváženou kombinaci 12 esenciálních vitaminů a 10 esenciálních minerálních látek. Je obohacen o PhytoBlend™, speciální kombinaci 22 rostlinných složek z ovoce, zeleniny a bylin, kterých se Vám mnohdy v každodenní stravě nedostává.
NUTRILITE DOUBLE X Vaší stravě dodává rozmanitost díky rostlinným složkám ze všech pěti barevných skupin: zelené, bílé, žluté, červené i fialové. Každá skupina barev poskytuje cenné živiny. Všechny rostlinné složky pocházejí z udržitelných farem Nutrilite™nebo NutriCert™, které nepoužívají žádné jedovaté chemikálie ani pesticidy. Má se za to, že udržitelné zemědělství přináší silnější, dynamičtější rostliny s vyšší výživovou hodnotou.
V období stresu nebo při změně ročních období poskytuje NUTRILITE DOUBLE X základní živiny, které podporují celkovou fyzickou a duševní pohodu.
Double X je světovou jedničkou v prodeji multivitaminů a multiminerálů s fytonutrienty z pěti barevných skupin fytonutrientů.1
1Zdroj: Zdroj: Euromonitor International Limited; maloobchodní tržby; všechny prodejní kanály, 2017
Jak Vám pomůže
NUTRILITE DOUBLE X je určen k tomu, aby Vám pomohl doplnit veškeré možné nedostatky ve výživě a příjmu fytonutrientů. Díky tomu získáte zpět svou vnitřní rovnováhu, a zvýšíte tak svůj přirozený potenciál.
Výrazně podporuje Váš organismus mnoha různými způsoby:
Fungování mozku: Jód podporuje správné kognitivní funkce. Vitamin B12 přispívá k normálnímu fungování psychologických funkcí.
- Nervová soustava:Měď přispívá k normálnímu fungování nervové soustavy.
- Imunitní systém:Vitamin C přispívá ke správnému fungování imunitního systému.
- Energetický metabolismus:Niacin podporuje správné fungování energetického metabolismu.
- Léčba zánětlivých reakcí: Kurkumin pomáhá organismu zvládat zánětlivé reakce.
- Trávicí ústrojí a játra:Vápník podporuje správné fungování trávicích enzymů. Rozmarýn a kurkumin napomáhají správnému fungování jater.
- Buňky: Vápník sehrává svoji roli v procesu buněčného dělení a buněčné specializace.
- Oxidační stres:Vitamin E přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem.
- Fungování srdce: Vitamin B6 podporuje správný metabolismus homocysteinu a thiamin přispívá ke správnému fungování srdce.
- Dobrý stav kostí: Vitamin D napomáhá k udržování dobrého stavu kostí.
- Fungování svalstva: Hořčík přispívá ke správnému fungování svalstva.
- Dobrý stav očí/zraku: Vitamin A podporuje udržení normálního zraku.
- Pokožka, vlasy a nehty: Biotin přispívá k udržení pokožky a vlasů v dobrém stavu. Vitamin C podporuje správnou tvorbu kolagenu, který je důležitý pro správné fungování pokožky. Selen a zinek přispívají k udržení normálního stavu nehtů.
- Hormonální rovnováha: Vitamin B6 podporuje regulaci činnosti hormonů a kyselina pantotenová přispívá k normální syntéze a metabolismu steroidních hormonů, vitaminu D a některých neurotransmiterů.
Dále má hlavní význam pestrá a vyvážená strava a zdravý životní styl.
Čím by Vás mohl zaujmout
Lidský organismus je ekosystém, který se neustále snaží udržet vnitřní rovnováhu, aby fungoval optimálním způsobem.
Nejdůležitější roli hraje správná výživa. Vyvážená a rozmanitá strava je klíčem nejen k Vaší aktuální duševní a fyzické kondici, ale také k Vašemu celkovému zdravotnímu stavu do dalších let.
Tři ze čtyř dospělých celosvětově nejedí denní minimální dávku pěti porcí ovoce a zeleniny dle doporučení Světové zdravotnické organizace (WHO)1. A proto i Vy možná potřebujete doplnit svou stravu o živiny a druhotné rostlinné sloučeniny známé jako fytonutrienty.
DOUBLE X obsahuje rostlinné složky a fytonutrienty ze všech pěti barevných skupin:zelené, bílé, žluté, červené i fialové.
NUTRILITE DOUBLE X Vám může pomoci vyřešit potenciální nedostatek vitaminů, minerálních látek a fytonutrientů ve stravě, a tak zajistit, že organismus získá zpět svou vnitřní rovnováhu a umožní Vám zvýšit Váš přirozený potenciál.
1Zdroj: "Global assessment of select phytonutrient intakes by level of fruit and vegetable consumption"; Mary M. Murphy, Leila M. Barraj a Judith H. Spungen; British Journal of Nutrition (2014), 112, 1004-1018.